iPhone 6 Plus release datum

transistors_largeApple heeft vriend en vijand verbaasd met de aankondiging van de iPhone 6 Plus. Vooral de grootte van het beeldscherm is veel besproken. Het nieuwe toptoestel van Apple heeft een beeldscherm diagonaal van 5,5 inch en toch heeft het Amerikaanse elektronicabedrijf het toestel ontzettend slank weten te maken. In vergelijking met de iPhone 5s die 7,6 mm in dikte meet is de iPhone 6 Plus slechts 7,1 mm dik. De iPhone 6 Plus beschikt over een volledig nieuwe generatie Retina display, namelijk een Retina HD-display met 185 procent meer pixels dan bij de iPhone 5s. Het toestel heeft een aluminium body zoals we gewent zijn van Apple, wat naast de grootte van het beeldscherm opvalt aan de iPhone 6 Plus is dat de smartphone afgeronde randen heeft en dat de hoeken verandert zijn.

iPhone 6S en 6S Plus release datum

De opvolgers van de populaire iPhone 6 modellen zullen in september van 2015 door Apple gepresenteerd worden. Deze toestellen zullen op verschillende vlakken verbeteringen hebben. De hardware zal een upgrade krijgen, maar ook de software die op de smartphone draait, iOS, zal een update krijgen. De release datum van de iPhone 6S Plus zal medio september / oktober 2015 zijn.

Beschikbare modellen van de iPhone 6 Plus

De iPhone 6 Plus is vanaf 26 september verkrijgbaar in Nederland. Het toestel is net als vorig jaar leverbaar in drie kleuren, Space Grey, Gold en Silver. Daarnaast is de iPhone 6 Plus wederom leverbaar in drie verschillende opslagcapaciteiten. Je hebt de keuze uit 16, 64 of 128 gigabyte. Zoals je kunt lezen heeft Apple de 32 gigabyte variant geschrapt en is de langverwachte 128 gigabyte toegevoegd aan het assortiment. De prijs voor een los toestel voor de iPhone 6 Plus start vanaf 799 euro. Het toestel is 100 euro duurder dan de iPhone 6 maar dan krijg je veel meer iPhone. Vanaf 26 september is de iPhone 6 Plus in Nederland verkrijgbaar met en zonder abonnement. De iPhone 6 Plus met opslagcapaciteit van 16 gigabyte is met abonnement verkrijgbaar vanaf 175 euro.

Bestel nu alvast je iPhone 6 Plus met een pre-order en ontvang het toestel vanaf 26 september aanstaande aan huis. Als je nu de iPhone 6 Plus besteld ben je één van de eerst in Nederland die straks met dit prachtige toestel de show kan stelen. Zie hieronder de prijzen voor een los toestel van de iPhone 6 Plus:

  • 16 gigabyte € 799,00
  • 64 gigabyte € 899,00
  • 128 gigabyte € 999,00