iPhone 6 Plus kopen

iphone6-gold-select-2014De iPhone 6 Plus is niet alleen een stuk groter dan al zijn voorgangers, het toestel is in alle opzichten beter. Zoals al aangegeven is de iPhone 6 Plus aanzienlijk groter, maar toch behoorlijk dunner dan alle voorgaande iPhone generaties. Het design is wederom in één woord prachtig en het is ongelooflijk dat het toestel zo enorm krachtig is maar toch een veel betere levensduur van de batterij heeft. Apple heeft de perfecte harmonie gecreëerd tussen hardware en software waardoor de iPhone 6 Plus zo ontzettend slank is vorm gegeven. Het Retina HD-display heeft een schitterende weergave en dat komt omdat het 5,5 inch beeldscherm een schermresolutie heeft van 1080p. De iPhone 6 Plus is niet zomaar een iPhone, het is de nieuwe standaard!

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner

Beste iPhone die ooit is gemaakt

Wie wil nu niet zo’n prachtig toestel als de iPhone 6 Plus. Alles is in elk opzicht beter dan welke iPhone dan ook. De zet van Apple om juist nu met een groter beeldscherm te komen is het juiste moment, iedereen die fan van Apple is heeft de laatste maanden kunnen zien dat de beeldschermen van smartphones alleen maar in grootte toenamen en nu komt Apple met een 5,5 inch iPhone.

Loskopen of liever met een abonnement?

Ben je toe aan een nieuwe iPhone met een groter beeldscherm? Twijfel niet en koop vanaf nu de iPhone 6 Plus. De grootste van de twee nieuwe iPhones is vanaf heden verkrijgbaar bij alle providers en telecom webwinkels in Nederland. Als je je oog hebt laten vallen op de iPhone 6 Plus en je wilt het toestel kopen, dan wil je het natuurlijk voor de beste prijs in huis halen. Vergelijk daarom eerst alle aanbieders van de iPhone 6 Plus voordat je overgaat tot koop. De nieuwe iPhone is verkrijgbaar met een mobiel telefoon abonnement en zonder mobiel telefoon abonnement. Voor welke optie kies je?

De iPhone 6 Plus is de afgelopen maanden veel besproken in de geruchten en uiteindelijk is het toestel een feit geworden. iPhone liefhebbers hebben lang gewacht op de komst van een grotere iPhone. Met de komst van een 5,5 inch beeldscherm wordt de droom van alle iPhone liefhebbers waar. Het toestel is vanaf heden overal in Nederland verkrijgbaar als zowel los toestel of in combinatie met een abonnement. Wil je weten waar je de iPhone 6 Plus goedkoop kunt aanschaffen?

De iPhone 6 Plus is onder andere te koop bij:

De iPhone 6 Plus is het goedkoopst aan te schaffen als je dit doet in combinatie met een mobiel telefoon abonnement. Een mobiel abonnement voor de iPhone 6 Plus kun je bij vrijwel alle providers die in Nederland actief zijn aanschaffen. De providers die de iPhone phablet sowieso aanbieden zijn KPN, Vodafone, T-Mobile en Hi. Naast de mogelijkheid om de iPhone 6 Plus rechtstreeks bij een provider te kopen is het ook mogelijk om de nieuwe smartphone te verkrijgen bij telecom webwinkels zoals Belsimpel.nl, Studentmobiel.nl en GSMwijzer.nl. Om er zeker van te zijn dat je goedkoop de iPhone 6 Plus koopt doe je er verstandig aan om de verschillende aanbieders van deze nieuwe smartphone met elkaar te vergelijken.

Drie verschillende uitvoeringen

Het is de eerste keer sinds jaren dat Apple het schermdiagonaal van de iPhone vergroot. De iPhone 6 Plus heeft een Retina HD-display van maar liefst 5,5 inch. Dit is ongekend groot maar het geeft een unieke gebruikerservaring. Het toestel is beschikbaar in 16, 64 en 128 gigabyte en komt in de kleuren Space Grey, Silver en Gold. Er is keuze genoeg voor het aanschaffen van de iPhone 6 Plus. Naar welk model van de iPhone 6 Plus gaat jou voorkeur naar uit?