iPhone 6 Plus Kleuren

iphone6-select-2014Een iPhone met 5,5 inch beeldscherm? Een jaar geleden met bij de presentatie van de iPhone 5s leek Apple niet aan de grote schermen te denken maar niets is minder waar. CEO Tim Cook heeft afgelopen 9 september twee nieuwe iPhones gepresenteerd en beide iPhones hebben een groter beeldscherm formaat. Apple lanceerde de iPhone 6 met 4,7 inch beeldscherm en de iPhone 6 Plus met 5,5 inch beeldscherm.

Alles is verandert, zoals Apple zelf zegt het toestel is niet alleen groter maar ook stukken beter. Naast dat het schermformaat groter is geworden heeft Apple ook de kwaliteit van de weergave enorm verbeterd. Apple maakt bij de iPhone 6 modellen gebruik van Retina HD. De iPhone 6 Plus heeft een schermresolutie van 1920 x 1080 pixels en de iPhone 6 heeft een schermresolutie van 1334 x 750 pixels. Hetgeen dat betekend dat de iPhone 6 Plus een Full HD display heeft.

Grotere beeldschermen zijn een must

De Amerikaanse elektronica gigant moest de schermen van de iPhone wel vergroten want de concurrentie van de iPhone is massaal aan de grote schermen en Apple kan dan natuurlijk niet achterblijven. Naast dat het toestel groter en beter is heeft het toestel ook een ander design gekregen. Het toestel heeft nu afgeronde randen en ronde hoeken en nog steeds zie je duidelijk dat het een iPhone betreft.

iPhone 6 Plus leverbaar in drie kleuren

Zoals je lees is vrijwel alles aan de iPhone 6 Plus verandert, het enige wat niet verandert is betreft de verkrijgbare kleuren voor het toestel. Apple heeft wederom gekozen voor een iPhone 6 Plus in de kleuren Space Grey, Gold en Silver. Uit onderzoeken is gebleken dat consumenten dit prachtige kleuren vinden voor een smartphone. Vooral Space Grey is razend populair en dat komt vooral omdat deze kleur de iPhone een zakelijke en strak uiterlijk geeft.

De Silver kleur bij de iPhone 6 Plus is eveneens een prachtige kleur alleen wordt het toestel aan de voorkant dan wederom met een witte rand om het beeldscherm geleverd. Dit is vooral prettig als er veel gebruik gemaakt wordt van iMessage, WhatsApp en Nieuws Apps. Bij de Space Grey kleur is dit totaal anders want deze heeft een zwarte rand en dat zorgt er weer voor dat het toestel uitermate geschikt is voor het bekijken van video’s, films en voor het spelen van games.

Bij de komst van de iPhone 5s was iedereen verrast dat Apple met de kleur Gold op de markt kwam. Het is een mooie kleur en het straalt veel luxe en bling bling uit. Het is een geliefde kleur gebleken want anders had Apple de kleur niet weer terug laten komen. Bij de Silver en Gold kleur komt de roestvrijstalen ring rondom de sensor voor Touch ID weer mooi naar voren want deze is in de zelfde kleur als de achterkant. De roestvrijstalen ring bij de Space Grey kleur valt veel minder op. Welke kleur iPhone 6 Plus heeft dit jaar de voorkeur bij jou?