iSight camera heeft problemen! Gebruikers melden wazige foto’s

0

Meerdere gebruikers van de iPhone 6 Plus melden dat ze problemen ondervinden tijdens het gebruik van de iSight camera. De problemen zijn zo groot dat de camera van iPhone 6 Plus, alleen maar wazige foto’s maakt.

Op een Amerikaans forum voor Apple hebben meerdere iPhone 6 Plus gebruikers geklaagd over het niet naar behoren functioneren van de iSight camera. De Camera zal naar een aantal keren normaal gebruik niet meer functioneren zoals de camera zou moeten functioneren. Een gebruiker meld dat de iSight camera helemaal niets scherp stelt, zelfs als de camera stabiel op een statief staat. De gebruiker meld dat hij alle applicaties heeft afgesloten en de iPhone 6 Plus zelfs heeft herstart maar niks mocht baten.

Er zijn meerdere gebruikers die vrijwel hetzelfde probleem melden bij het nemen van video’s of foto’s. De gemaakte foto’s en video’s worden helemaal vervormd en zijn geen schim meer van de werkelijkheid. Tot op heden is Apple nog niet met een verklaring naar buiten gekomen.

iSight camera de beste die er is

Jaar in jaar uit komt de iSight camera van Apple als beste smartphone camera uit verschillende onderzoeken. Dit jaar werd de iSight camera van de iPhone 6 Plus bekroond als beste smartphone camera. De snelle autofocus en beeldstabilisatie worden vooral geroemd door het onderzoeksbureau DxOMark. De iPhone 6 Plus heeft een optische beeldstabilisatie (OIS) en hierdoor worden ongewenste bewegingen perfect gecorrigeerd.

Heb jij al enige problemen onder vonden met de iPhone 6 Plus camera?

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Comments are closed.