IOS 8.1.2 uitgebracht

0

Apple heeft deze week een nieuwe update voor het besturingssysteem iOS8 uitgebracht. Deze update volgt de vorige versie iOS8.1.1 op die in november van dit jaar uitgebracht werd. In de nieuwere versie zijn opnieuw lekken gedicht, bugs verwijderd en andere problemen opgelost.

Een bekende bug in de vorige versies van iOS8 was, dat na het aanschaffen van een beltoon in de iTunes Store de beltonen direct werden verwijderd van het apparaat. Deze bug is gefixt in de nieuwe versie, echter moeten alle aangeschafte ringtones wel opnieuw gedownload worden.

Op de achtergrond werkt Apple hard aan het ontwikkelen van een grote update aan iOS8. IOS8 wordt in 2015 verwacht en wordt vermoedelijk tegelijk gelanceerd met de Apple Watch. Deze vermoedens zijn gebaseerd op het feit dat in iOS8.2 ondersteuning voor de Apple Watch met Watchkit is toegevoegd.
De nieuwste update is vanaf nu beschikbaar. De update is uit te voeren door vanaf het Apple device naar instellingen te navigeren, vervolgens voor algemeen → Software update te kiezen.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Comments are closed.