Geld besparen doe je met een Sim-Only abonnement!

0

Wist je dat jij ook zelf kan bepalen wat jouw maandlasten zijn? Met Sim-Only is dat namelijk mogelijk, maar wat is Sim-Only nou eigenlijk? Sim-Only is zoals de naam al zegt, alleen een nieuwe simkaart bij je abonnement. Hier wordt dus geen telefoon meegeleverd. Deze nieuwe simkaart stop je namelijk in je huidige telefoon (een simlock vrij telefoon), zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Zo kan jij tegenwoordig veel voordeliger bellen, internetten en sms’en wat je per jaar veel geld bespaard. We kunnen makkelijk 2 of 3 jaar met onze huidige telefoon doen, dus waarom zou je een nieuwe telefoon aanschaffen als je ook je geld aan iets anders kan besteden? Bij een normaal telefoonabonnement ben je namelijk per jaar ongeveer € 250 duurder uit dan een Sim-Only abonnement, terwijl dit natuurlijk helemaal niet nodig is. Denk daarom eens goed na over het overstappen naar een Sim-Only abonnement en hoeveel het je maandelijks bespaart aan kosten. Een mobiele telefoon heb je namelijk al! Nog een voordeel, tegenwoordig is er ook maandelijks opzegbare sim only abonnementen.

Voor wie is Sim-Only geschikt?

Sim-Only is geschikt voor mensen die het net allemaal iets te duur vinden om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij nog steeds zo gehecht bent aan jouw telefoon en voorlopig geen andere wil hebben, dan is Sim-Only simkaart zeer aan te raden.

Bepaal zelf hoeveel belminuten en MB jij per maand nodig denkt te hebben en kom erachter welke provider voor jou het beste is qua prijs. Sim-Only is dé manier wanneer jij zoiets hebt van ‘’ik wil vanaf nu wat zuiniger aan gaan doen met mijn geld.’’ Straks zit je weer jaren vast aan een duur abonnement en dat dan alleen voor een andere telefoon die misschien een paar nieuwere functies bevat.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Comments are closed.