Flitsmeister geoptimaliseerd voor nieuwe iPhones

0

Bij autorijdend Nederland is Flitsmeister langzaamaan een begrip aan het worden. De applicatie waarschuwt autorijdend Nederland onder meer voor flitspalen, mobiele flitsers en files. Speciaal voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus heeft Flitsmeister de applicatie geoptimaliseerd. De update van de populaire applicatie heeft nu een meer sociaal karakter. Je kunt nu namelijk andere Flitsmeister gebruikers zien op de kaart.

Naast het meer sociale karakter van de applicatie heeft Flitsmeister de applicatie ook geoptimaliseerd voor de grotere beeldschermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Hierdoor ziet alles er een stuk beter uit en is de weergaven veel scherper. Dit komt omdat de oude versie een ‘ingezoomde’ versie was op de grotere beeldschermen. Er is nog een nieuwe gimmick toegevoegd aan de applicatie, namelijk dat de Flitsmeister tegenwoordig met gesproken tekst gebruikers van de app waarschuwt voor flitsers en files.

Flitsmeister is gratis te downloaden in de Apple App Store maar voor degenen die 5,49 euro betaalt per jaar krijgt niet alleen een volledig reclamevrije applicatie, maar ook een snelheidsmeter. Op deze manier weet je zeker dat je nooit met een boete naar de plaats van bestemming rijdt.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Comments are closed.