De nieuwste, beste maar ook laatste Nokia Lumia; De Nokia Lumia 930

0

Het mag met trots de naam ‘het vlaggenschip van Nokia’ dragen, de Lumia 930 is op vrijwel alle vlakken gelijkwaardig of zelfs beter dan zijn concurrenten. De Lumia serie draait al een aantal jaren goed mee, maar met de Lumia 930 laat Nokia duidelijk zien dat zij ook zeker in staat zijn een hele goede smartphone op de markt te brengen. Het kopen van de Lumia 930 is een garantie voor jarenlang telefoonplezier.

Waarom zou ik de Lumia 930 kopen?

Het eerste grote voordeel van de Lumia 930 is de prijs. Je kunt de Lumia 930 al kopen voor maar liefst 369 euro, dat is ruim 100 euro goedkoper dan de concurrenten. Verdere voordelen zijn het besturingssysteem van de Lumia serie, Windows 8.1, dit systeem is namelijk niet alleen overzichtelijk maar ook nog eens heel gemakkelijk te besturen. De synchronisatie tussen de Lumia 930 en een Windows computer verloopt ook nog eens vlekkeloos, hierdoor heeft u al uw documenten altijd bij u.

Hoe goed is de Lumia 930?

De Nokia Lumia 930 heeft een 2.2 GHz Quadcore 800 Snapdragon processor van Qualcomm en een werkgeheugen van 2 GB, hierdoor is de telefoon razendsnel. Of u wilt werken op uw telefoon of simpelweg wil gamen, alles verloopt vlekkeloos op deze telefoon. Dankzij de aansluiting op het 4G netwerk bent u altijd en overal goed bereikbaar. Het enige nadeel is de relatief kleine batterij, waardoor de telefoon na intensief gebruik aan het einde van de dag toch wel echt helemaal leeg is. Verder is de Lumia 930 één van de beste telefoon op de huidige markt. Wilt u een telefoon waar u jarenlang plezier van heeft? Koop dan de Lumia 930, los al vanaf 369 euro of in combinatie met een abonnement!

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Comments are closed.