Consument besteld smartphone steeds vaker online

0

De markt voor mobiele telefonie op het internet is de laatste jaren flink gestegen. Waar vroeger ook de reguliere telefoniewinkels nog forse omzetcijfers konden overleggen, kiezen nu steeds meer consumenten voor het web als plaats waar het nieuwe abonnement wordt afgesloten. Een aantal voordelen op een rij.

De reguliere winkel gold vroeger als dé plaats waar een abonnement afgesloten kon worden. Vragen kon je eenvoudig stellen aan aanwezige medewerkers, en had je problemen met je toestel dan kon je vrij eenvoudig terecht in de winkel waar je je abonnement had afgesloten. Ook kon je alle toestellen bekijken in de echte winkel, waardoor je een wel overwogen beslissing kon nemen als het ging om je nieuwe smartphone.

Bovenstaand is echter verleden tijd. Een abonnement verlengen doe je tegenwoordig heel snel en eenvoudig vanachter je PC. En heb je toch nog twijfels over je nieuwe toestel dan bezoek je even snel een telecomshop in je buurt om daar voor de laatste maal de toestellen te bekijken en je keuze te maken. Want het bestellen via het web heeft tegenwoordig vele voordelen. Niet alleen de prijs is online vaak scherper, ook het vinden van informatie en het vergelijken van abonnement gaat tegenwoordig online veel gemakkelijker dankzij de vele vergelijkingsites zoals bijvoorbeeld http://www.gsmverkoop.net/. Op deze site lees je reviews van toestellen, vergelijk je de aanbiedingen van alle providers en vind je altijd de scherpste deals!

Dus wie zijn abonnement wil verlengen of op zoek is naar een nieuw contract doet dat tegenwoordig via het web. Specificaties van toestellen vergelijk je heel snel met elkaar, waardoor je prima kunt afwegen welk toestel het best bij jou past. Daarnaast hebben de online aanbieders van mobiele telefonie vaak scherpere deals dan de echte winkels, waardoor je per saldo vaak goedkoper uit bent! Betaal zo dus nooit te veel voor je nieuwe abonnement!

Heb je toch nog vragen over toestellen en of aanbiedingen? Vaak hebben de webshop’s de gehele dag mensen beschikbaar die per telefoon of livechat je maar al te graag te woord staan! Zelfs in de avonduren kun je er vaak met je vragen terecht! Dus abonnement verlengen en niet te veel betalen? Gebruik bijvoorbeeld gsmverkoop.net als website voor het afsluiten van het nieuwe abonnement wat het best bij jou en je belgedrag past!

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Comments are closed.