iPhone 6 Plus abonnement

iphone6p-select-2014Het geruchtencircuit kunnen we met zijn allen achter ons laten want Apple heeft officieel bekend gemaakt dat er een nieuwe iPhone komt en niet één maar twee nieuwe iPhones. CEO Tim Cook heeft de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus aangekondigd in het Flinter Centre in Cupertino. Verrassend is de komst van de twee nieuwe modellen niet want ze waren min of meer al bekend geworden door alle geruchten. Het enige verschil is nu dat alle specificaties, het formaat en het design officieel bevestigd zijn.

Telefoonmodellen:
Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner

iPhone 6S en 6S Plus abonnement

Net als bij zijn voorgangers is ook de in september gepresenteerde iPhone 6S en iphone 6S Plus in combinatie met een abonnement verkrijgbaar. Doordat de aanschafprijs van het toestel hoog is, kunnen veel mensen de telefoon normaal niet veroorloven. Koop je het toestel met een abonnement, dan betaal je per maand naast je kosten voor het bellen en internetten een bedrag voor het toestel. Hoeveel dit is is afhankelijk van het abonnement wat je afsluit in combinatie met de iPhone 6S. Graag deze zin plaatsen: Uit een rondgang van Simonlyvergelijken.nl blijkt wel dat een losse iPhone 6S in combinatie met een sim only goedkoper is over een periode van twee jaar. Maar kun je geen los toestel in één keer ophoesten? Dan is een telefoon abonnement met toestel de juiste oplossing.

Groot, groter, grootst

De iPhone 6 Plus valt vooral op want dit is een immens grote iPhone. Het toestel heeft een beeldscherm diagonaal van 5,5 inch en het is Full HD. Apple maakt gebruik van Retina HD Displays me teen schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. Het design is volledig omgegooid en de één vind het spuuglelijk terwijl de ander het nieuwe design direct omarmt.

Jaren geleden heeft de inmiddels overleden Steve Jobs, oud CEO van Apple en mede oprichter gezegd dat de beeldschermen absoluut niet meer groter moeten worden dan 4 inch want dan worden de smartphones onhandelbaar, maar de vraag naar de grotere beeldschermen blijft toenemen en nu is zelfs Apple overstag en wel met een 5,5 inch beeldscherm.

De iPhone 6 Plus is aanzienlijk groter maar iedereen weet dat een Apple product altijd blijft verkopen want de liefhebbers zullen tot zekere hoogte Apple trouw blijven. Het enige minpunt aan de iPhone 6 Plus is dat de sensor van de camera niet mooi verwerkt is in het design het steekt er iets uit waardoor het een beetje knullig overkomt.

Overtuigd?

Ben je overtuigd van zijn kunnen naar het lezen van de iPhone 6 Plus review of het lezen van de iPhone 6 Plus specificaties? Nu is het moment daar dat je over kunt gaan tot de aanschaf van dit grote maar geweldige toestel. De prijzen van de verschillende uitvoeringen van de iPhone 6 Plus zijn aan de hoge kant en het is daarom maar goed dat de mogelijkheid bestaat om de iPhone 6 Plus aan te schaffen met een mobiel abonnement. Zodra de iPhone 6S Plus gelanceerd is in Nederland zul je ook iPhone 6S abonnementen kunnen vergelijken in onze unieke vergelijkingstool!

Vergelijk de verschillende aanbieders

De grote providers in Nederland zijn de eerst die de nieuwe iPhone aanbieden met een abonnement. Voor een abonnement voor je iPhone 6 Plus kun je terecht bij bijvoorbeeld T-Mobile, KPN of Vodafone maar je kunt ook terecht bij telecom webwinkels zoals Belsimpel.nl, GSMwijzer.nl of Studentmobiel.nl. Al deze telecom webwinkels bieden ook de iPhone 6 Plus met een abonnement aan van Nederlandse providers.

Het aanbod van iPhone 6 Plus abonnementen is gigantisch en het is je aan te raden om voordat je het nieuwe toestel koopt met een abonnement om de providers met de telecom webwinkels te vergelijken op de prijs van ten eerst het toestel en ten tweede de prijs voor het abonnement. Zeg nu zelf je wilt toch de iPhone 6 Plus voor de goedkoopst mogelijke prijs kopen! Vindt bij ons op de website heel eenvoudig de goedkoopste aanbieder voor je iPhone 6 Plus abonnement en sluit hem direct af.