3 tips om schade aan je iPhone te voorkomen

0

Een ongeluk zit in een klein hoekje zeggen sommigen weleens. Indien je zelf het slachtoffer bent een kapotte telefoon kan je je waarschijnlijk wel in deze uitspraak bevinden. In dat geval moet je ervoor zorgen dat je smartphone niet stuk gaat. Soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want ongelukjes plan je niet. Dat gebeurt namelijk op de onverwachte momenten. Toch heb je het vaak zelf in de hand. Benieuwd hoe? Lees verder in dit artikel hoe je jouw smartphone heel houdt en zodoende een iPhone reparatie voorkomt.

1.      Schaf een telefoonhoesje aan

De aanschaf van een telefoonhoesje kan een groot verschil maken. Het hoesje zorgt er namelijk voor dat je toestel beschermt is tegen alle gevaren voor buitenaf. Indien iemand per ongeluk tegen je aanstoot en je hebt je telefoon toevallig niet goed vast, dan is de kans groot dat deze op de grond valt. Als er dan een hoesje om het toestel zit, dan vangt deze alle klappen op en loopt je smartphone geen schade op.

2.      Stop geen telefoon in achterzakken

Een andere tip die we mee willen geven is dat je geen telefoons in achterzakken stopt. Dit vergoot namelijk de kans dat je toestel gaat buigen en vervormen. In dat geval loopt je telefoon ook schade op en moet je deze laten repareren om weer recht te krijgen. En indien je gaat zitten en je vergeet dat je telefoon in je achterzak zit, dan heb je kans dat je toestel stuk gaat. Dat wil je natuurlijk ook niet hebben. Stop de smartphone dus altijd in je voorste zak of haal deze eruit.

3.      Beeldscherm naar binnen

Aansluitend op de vorige tip is het dan ook verstandig om het scherm altijd naar de binnenkant te draaien. Indien je bijvoorbeeld ergens tegen aanstoot, dan heb je kans dat het scherm stuk kan gaan. Als je scherm naar binnen is gedraaid dan voorkom je dat probleem en loopt mogelijk de buitenkant schade op.

Delen

Over de schrijver

Carlijn de Witte

Comments are closed.